PRAVILA KORIŠĆENJA

Pravila 

Korišćenjem bilo kog dela www.ktjs.rs, informativnog internet portala Udruženja građana “Koalicija za transparentnost juga Srbije – KTJS” (u nastavku:www.ktjs.rs), znači da prihvatate sva pravila korišćenja navedena u ovom tekstu.

Smatra se da su korisnici www.ktjs.rs u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišćenja i da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo www.ktjs.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Portal www.ktjs.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice.

 

 Autorska prava

Portal www.ktjs.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava www.ktjs.rs portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.ktjs.rs, partneri, korisnici i sl.) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.ktjs.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren u razumnom roku, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi ka drugim web stranicama

Portal www.ktjs.rs sadrži linkove na veb-stranice izvan vlastitog portala.

www.ktjs.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sopstvenog portala.

 

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Portal www.ktjs.rs poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca, s tim da može koristiti podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu), kao i podatke obezbeđene od strane posetilaca ili korisnika, kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio čitaocima. Na osnovu ovih podataka portal www.ktjs.rs dolazi do saznanja koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Podaci o korisnicima mogu uključivati i informacije koje se mogu individualno identifikovati u odnosu na određeno lice (IP adresa), kao i zbirne informacije o korisnicima.

www.ktjs.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika davati odnosno distribuirati trećim licima, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

 

Pročitano 3840 puta